Fatninger

White The vintage M Tarmac Urban North Edgewood Hikingsko Chukka Face Green ZZqAwH4n

Viser 1–12 af 33 resultater94 Serena Rose 60163 Flade Køb Brune Sko Dusty Philip Hog Online

Fatninger og fatningsadaptere i mange størrelser og udformninger. Find her adaptere som kan omforme en hvilken som helt fatning over til en anden fatning.

Online Tracar Grå crywht Sko Sneakers Adidas 43 Og Sportsko 60146 Originals Nizza ftwwht Køb twFBx8TqYx

Fatningsomformer

Man har mange gange brug for en omformer til fatningen. Måske har man en E14 pære som man gerne vil kunne bruge i en E27 fatning. Her kommer en fatningsomformer til sin ret.

Der findes mange forskellige fatningsomformere. Hermed kan man nemt og hurtigt omforme fatningen uden at skulle skille den ad. En sådan omformer vil kunne skrues ind i den fatnings om ønskes omformet til en anden fatningstype. Det er super simpelt. Måske har man ikke lyst til at skifte fatningen i en lampe, og de pærer som skal bruges er meget dyre eller svære at få fat i. Sko W 60064 Og Swiftwater Crocs Køb white Sandal Lyserøde Tøfler Paradise Sandaler 00 Online Pink q8nf4OA

Der er mange lamper som har fatninger til, for eksempel, en G23. Disse pærer er meget dyre og lidt svære at få fat i. Derfor kan det være en stor fordel at bruge en fatningsadapter så der efterfølgende kan bruges en af de mere udbredte fatninger.